torstai 29. lokakuuta 2015

SUOMEN KÄDENTAIDOT-MESSUJEN ENNAKKOTILAUSOHJEET

Suomen Kädentaitomessut, Tampereella 13.-15.11.2015 lähestyvät.
Teillä on nyt mahdollisuus tilata tuotteita etukäteen verkkokauppamme laajasta valikoimasta ja noutaa tilaus messuilla toimituskuluitta. (Ennakkotilauksen noutaminen messuilta edellyttää sisäänpääsylipun lunastamista messuille)

Tee tilaus normaalisti verkkokaupassa, valitse toimitustavaksi Nouto myymälästä ja MUISTA kirjoittaa viestikenttään TAMPEREEN MESSUT!

Ennakkotilauksia otamme vastaan MA 9.11 saakka. Tilaukset tulee maksaa etukäteen ja maksusuorituksen tulisi näkyä tilillämme ihan viimeistään KE 11.11 jotta tilaus pakataan mukaamme.

Nämä messut on ihan mahtavat, todellakin rahalle vastinetta sillä näytteilleasettajia on satoja! Uusia ideoita ja tuotteita hallit pullollansa. Tunnelma on täällä aina ihanan jouluinen. Me olemme mukana jo seitsemättä kertaa!
















Meidät löytää C-hallista josta askartelijoiden kannattaa messuhumu aloittaa sillä siellä on Askartelutori jonka lähellä meidänkin paikkamme sijaitsee. Kun tulet ovista C-halliin sisälle, lähde suunnistamaan ihan hallin keskelle, viistoon kulkevaa keskikäytävää pitkin, ei siis reunoja pitkin ja voilà siellä me oomme, paikka numero C619!








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti