maanantai 11. elokuuta 2014

Leimailutaivas 6.9 ENNAKKOTILAUKSET

Nyt on aika tiedottaa myös Leimailutaivaan joka on 6.9 ennakkotilauksista sillä tuttu, ihana NAISTENpäivähän lähestyy vauhdilla!Ennakkotilauksia verkkokaupastamme, noudettavaksi Leimailutaivas-tapahtumasta voitte tehdä tästä päivästä alkaen, aina ke 3.9 asti, maksusuorituksen on näyttävä tilillämme viimeistään pe 5.9 jotta tilaus pakataan mukaan. Nouto messuilta edellyttää sisäänpääsylipun lunastamista. Kun teet tilauksen verkkokaupassamme, valitse toimitustavaksi nouto ja MUISTA kirjoittaa viestikenttään LEIMAILUTAIVAS!

Leimailutaivas/Helmiplaneetta on tapahtuma paperiaskartelusta ja koruilusta kiinnostuneille. Tapahtumassa on useita helmi-ja askartelutarvikekauppiaita! Tänne kannattaa tulla ja varata aikaa sillä kaikenlaista ihanaa on kauppiailla aina tarjolla. Klemmarikellarin pisteellä demoillaan uutuustuotteilla. Paljastamme lähempänä ajankohtaa mitä ;)

Tervetuloa Askartelijoiden paratiisiin!!!!

2 kommenttia:

 1. Voimia ja haleja Jonnalle :-)
  Yst. terv. Sonja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Kiitos Sonja, nyt vasta näin tämän kommenttisi, olen todella huono bloggerin käyttäjä sen vuoksi päivityksiäkin on niin vähän kun on aina työn takana tänne puuhastelu =)

   Poista