sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Messumuisteloita

Tämä vuosi on päässyt jo hyvin vauhtiin uuden verkkokaupan kera ja useisiin messuihinkin on jo tälle vuodelle ilmoittauduttu! Teen seuraavaan postaukseen yhteenvedon messuista ja tapahtumista joissa tänä vuonna pääset hypistelemään tuotteitamme ja jutustelemaan kanssamme :)

Nämä kuvat vanhoista messuista tulivat eteeni tutkiessani tiedostoja ja oi kuinka nousi hymy huulille ja ihana fiilis! Messuissa vaan on sitä jotakin. Tykkäämme Mikon kanssa molemmat todella paljon nähdä asiakkaitamme kasvotusten, päästä vaihtamaan ajatuksia ja höpöttämään kanssanne.

Tältä meidän myyntitiskimme näytti viime vuoden Leimailutaivaassa, tavaraa oli mukana paljon ja sama meininki tulee olemaan tiskillämme 15.3.2014 kun on jälleen aika Leimailutaivaan.
Kaksi kuvaa yläpuolella on otettu Orimattilan Askartelutreffeillä! Mukanamme täälläkin runsaasti tuotteita, kuva on kaukaa otettu jotta saatiin kaikki pöydät mahtumaan kuvaan ;) Tämä tapahtuma on tänä vuonna huhtikuussa 5.-6.4.2014. Paikkoja vielä vapaana eli nyt heti ilmoittautumaan mukaan, suosittelemme ;D


Tässä Mikko valmiina palvelemaan Intohimona Askartelu tapahtumassa vuonna 2010!

Ihania muistoja ja näitä tulee tänä vuonna lisää =)


1 kommentti:

  1. Hih hii näitä katsellessa entisestään innostuu tolevista Orimattilan treffeistä :-) :-)

    VastaaPoista